top of page

PROSJEKTER

"Young at Heart" - En hyllest til Frank Sinatra
Frikk Heide-Steen & The Evening Band

 

 

Frank Sinatra blir av mange sett på som storbandsjangerens ”grand old man”, og med nærmere 70 album og rundt 300 singler på samvittigheten har han etterlatt seg mange spor for ettertiden som vi vil kunne glede oss over i lang tid. Dette er utgangspunktet for konserten Young at Heart. Frikk Heide-Steen og The Evening Band, under ledelse av Magnus Dobbedal, presenterer kjente og mindre kjente låter sunget av Frank Sinatra igjennom hans lange karriere. Unge, profesjonelle aktører gjør dette til en konsert full av liv og sjarme! Bandet består for anledningen av trompet, saksofon, trombone, piano, kontrabass og trommer, og arrangementene er nyskrevne av Magnus Dobbedal.

 

Medvirkende:

Frikk Heide-Steen, vokal

Magnus Dobbedal, kapellmester, saksofon/fløyte

Stig Espen Hundsnes, trompet

Kristoffer Kompen, trombone

André Bongard, piano

Morten K. Hagen, kontrabass

Steinar Mossige, trommer

"Sinatras jul"

Frikk Heide-Steen & The Evening Band

 

"Sinatras jul" er en julekonsert som spinner rundt Frank Sinatras julemusikk og -tradisjon. I desember 2015 er det 100 år siden Sinatra ble født, og i den anledning fremfører Frikk Heide-Steen sammen med 6-mannsbandet "The Evening Band" kjente amerikanske julesanger i splitter nye og ungdommelige arrangementer: "White Christmas", "I'll be Home for Christmas", "Winter Wonderland" og "Santa Claus is Coming to Town" for å nevne noen. Ikke bli overrasket om du får noen av Sinatras øvrige klassikere med på kjøpet også! "Sinatras jul" er en helaften med unge, fremadstormende musikere som hyller tidligere tiders juletradisjoner, og gjør dem til sine egne.

 

Medvirkende:

Frikk Heide-Steen, vokal

Magnus Dobbedal, kapellmester/saksofon

Kristoffer Kompen, trombone

Sebastian Haukås, trompet

André Bongard, piano

Steinar Mossige, trimmer

Morten Hagen, kontrabass

 

 

 

 

Frikk Heide-Steen & Stine Lindseth (gitar)

A Dream is a Wish Your Heart Makes

 

Konserten ”A Dream is a Wish Your Heart Makes” tar utgangspunkt i det universelle temaet drømmer, både i bokstavelig og overførbar forstand. For anledningen har Frikk fått med seg jazz-gitarist Stine Lindseth, og sammen blåser de støv av kjente og kjære viser, gamle jazzstandard-låter, berømte musikal-stykker og udødelige Disney-klassikere. 

 

 

Frikk Heide-Steen

Skreddersydd musikkinnslag

 

Skreddersy det musikalske innslaget under ditt arrangement i samarbeid med Frikk! Hans brede musikalske erfaring og sjangerforståelse hjelper dere slik at innslaget blir nøyaktig slik dere ønsker.

bottom of page