top of page

OM FRIKK HEIDE-STEEN

Frikk Heide-Steen er en artist og musiker fra Bærum, like utenfor Oslo. Han er oppvokst i en solid kunstnerfamilie, og hans egen sangkarriere startet så smått da han som 8-åring begynte i NRKs guttekor Sølvguttene. Som barn medvirket han i en rekke oppsetninger ved Den Norske Opera, og opptrådte i flere TV-programmer.

 

Frikk har siden utdannet seg fra Bårdar Akademiet og Norges Musikkhøgskole, og arbeider i dag innenfor flere musikalske sjangre. Tross sin unge alder har han bred musikalsk erfaring som omfavner alt fra popmusikk, musicalroller og jazzkonserter til tenorsolopartier i de store kirkemusikalske verkene. Frikk har medvirket på en rekke plater, og har arbeidet med flere av de store orkestrene i Norge. Han har også gitt stemme til karakterer både i film og TV-serier. I 2014 var Frikk med i Melodi Grand Prix med låten ”Frozen by your Love”.

 

For tiden reiser han blant annet rundt med sin egenproduserte Frank Sinatra-forestilling “Young at Heart”. Ved siden av sin egen artistkarriere er han også dirigent for NRKs guttekor Sølvguttene, som regnes som en institusjon innen norsk musikkliv.

bottom of page