top of page

OM FRIKK HEIDE-STEEN

Frikk Heide-Steen er en artist og musiker fra Bærum, like utenfor Oslo. Han er oppvokst i en solid kunstnerfamilie, og hans egen sangkarriere startet så smått da han som 8-åring begynte i NRKs guttekor Sølvguttene. Som barn medvirket han i en rekke oppsetninger ved Den Norske Opera, og opptrådte i flere TV-programmer.

 

Frikk har siden utdannet seg fra Bårdar Akademiet og Norges Musikkhøgskole, og arbeider i dag innenfor flere musikalske sjangre. Tross sin unge alder har han bred musikalsk erfaring som omfavner alt fra popmusikk, musicalroller og jazzkonserter til tenorsolopartier i de store kirkemusikalske verkene. Frikk har medvirket på en rekke plater, og har arbeidet med flere av de store orkestrene i Norge. Han har også gitt stemme til karakterer både i film og TV-serier. I 2014 var Frikk med i Melodi Grand Prix med låten ”Frozen by your Love”.

 

For tiden reiser han blant annet rundt med sin egenproduserte Frank Sinatra-forestilling “Young at Heart”. Ved siden av sin egen artistkarriere er han også daglig leder og dirigent for NRKs guttekor Sølvguttene, som regnes som en institusjon innen norsk musikkliv.

bottom of page